Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна акція «Подаруй солдату свято»

Педагогічні, студентський та учнівські колективи навчальних закладів вищої і професійно-технічної освіти району традиційно виявляють щиру турботу про бійців, які перебувають у зоні АТО, та прагнуть подарувати частинку домашнього тепла їх хоробрим серцям.

Напередодні чарівних зимових свят, аби нагадати про домашній затишок та зігріти душі нашим героям, викладачами, учнями та студентами сформовано подарункові набори, до яких увішли: медикаменти та різноманітна бакалея.

Були сплетені маскувальні сітки; підготовлено душевне відео вітання та щирі листи із найтеплішими побажаннями здоров’я, добра та скорішої перемоги. Учнями і педагогами були виготовлені Різдвяні обереги.

Акція не лишила байдужим жодне серце.

Студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму передали свої подарунки військовим військової частини № 3011, де їм пообіцяли, що подарунки незабаром вже знайдуть свого адресата у зоні антитерористичної операції.

Учні і майстри виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти передали свої подарунки до пункту збору допомоги воїнам АТО.

Всі спрацювали, як згуртована команда патріотів, і надалі, скільки змога, допомагатимуть нашим захисникам відстоювати гідне майбутнє держави.

Сподіваємось, близиться той час, коли подібна допомога виявиться непотрібною, і воїни повернуться додому, у мирне життя.