Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні святкові заходи для вихованців ДЮСШ № 8

Невід’ємною ланкою в житті району є фізкультурно-оздоровчий і спортивно-масовий напрямок роботи з населенням різних вікових категорій. Після відкриття Головної районної ялинки біля виконкому Саксаганської районної у місті ради, естафета святкових заходів перейшла до спортивних закладів району.

З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді в зимовий канікулярний період, напередодні Новорічних і Різдвяних свят, 28 грудня 2017 року у спільній співпраці адміністрацій комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» КМР та МКЗ «ПК «Саксагань» для 200 вихованців спортивних відділень та їх батьків в приміщенні палацу культури (вул. Героїв підпільників, 54б) відбувся новорічний спортивно-розважальний захід «У колі друзів». Дітей чекала незвичайна пригода за участю казкових героїв з конкурсами, загадками, танцями та співами, по закінчені якої всі діти отримали в подарунок новорічну казкову виставу та солодощі.

Приєднуємося до поздоровлень з наступаючими новорічними та різдвяними святами. Хай новий 2018 рік стане для всіх спортсменів України вдалим на здобуття перемог. Миру, добробуту та достатку! Зі святом!