Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Автокрос «Гонки на виживання 2017 року» - тріумф криворізьких гонщиків

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед різних верств населення міста, за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича, з нагоди 73-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, Дня автомобіліста і дорожника та 20-ти річчя від дня проведення змагань з автокросу «Гонки на виживання» в місті Кривому Розі, 28 жовтня 2017 року на автодромі «Кривбас-Екстрім» (вул. Льотчиків, 100) відбувся заключний 4 етап змагань з автокросу «Гонки на виживання», в якому взяли участь 17 спортсменів з трьох міст України (Кривий Ріг – 13 чол., Запоріжжя – 3 чол., Олександрія – 1 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на холодну погоду, зібрав понад десять тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

Парад відкриття розпочався зі слів вітання та поздоровлення до спортсменів і вболівальників секретарем Криворізької міської ради Маляренком Сергієм Васильовичем та народним депутатом України Гальченком Андрієм Володимировичем.

За значні заслуги у здійснені заходів щодо зміцнення авторитету м. Кривого Рогу, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток технічних видів спорту та з нагоди 20-ти річчя від дня організації і проведення перших міських змагань з автокросу «Гонки на виживання» та Дня автомобіліста і дорожника, 28 криворізьких спортсменів і спортивних діячів отримали відзнаки міського голови та виконкому Криворізької міської ради. Було відзначено 16 спортсменів з інших міст: Олександрії, Запоріжжя та Кропивницького.

За результатами 4-го етапу змагань переможцем та призерами стали:

1. Омаров Джанай              (авт. № 77)           - м. Кривий Ріг;

2. Гальченко Андрій          (авто. № 50)         - м. Кривий Ріг;

3. Нерода Володимир        (авт. № 10)           - м. Кривий Ріг;

4. Конторез Олег                (авт. № 20)           - м. Кривий Ріг;

5. Бойко Анатолій              (авт. № 25)           - м. Кривий Ріг;

6. Громов Андрій               (авт. № 151)         - м. Кривий Ріг.

Переможцем заїзду на вибування серед пілотів, отримавши «Приз глядацьких симпатій» отримали криворізькі пілоти Омаров Джанай (авт. № 77) та Гальченко Андрій.

Кубок «За волю до Перемоги» в змаганнях на вибування серед механіків отримав Бугаєвський Сергій (авто № 20).

Кращим механіком ІV етапу було визнано майстра на всі руки з Кривого Рогу Москалика Віктора (авт. № 77).

Було відзначено кращих гонщиків за результатами 2017 року, ними стали:

1. Гальченко Андрій          (авт. № 50)           - м. Кривий Ріг;

2. Омаров Джанай              (авт. № 77)          - м. Кривий Ріг;

3. Конторез Олег                (авт. № 20)          - м. Кривий Ріг;

4. Кулинич Олександр       (авт. № 100)        - м. Кривий Ріг;

5. Нерода Володимир        (авт. № 10)           - м. Кривий Ріг;

6. Бугаєвський Сергій        (авт. № 555)        -  м. Кривий Ріг.

Кубок народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича отримав Нерода Володимир.

Цього дня на заході для всіх присутніх було продемонстровано виставку раритетної техніки, виробів і досягнень вихованців комунальних позашкільних навчальних закладів: «Центр позашкільної освіти «Зміна» КМР, «Станція юних техніків Довгинцівського району» КМР, «центру науково-технічної творчості учнівської молоді Металургійного району» КМР, «Станція юних техніків Саксаганського району» КМР. Для вболівальників технічних видів спорту свою майстерність продемонстрували колективи школи сучасного танцю «AlfaPrid» з композиціями в стилі «хіп-хоп» та першого Криворізького театру вогню «ArmKnot».

 Що ж, і знову на п’єдесталі пошани наші хлопці! Тож з перемогою всіх нас та зі святом!