Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Методичні рекомендації щодо інвентаризації комунального майна підприємств, закладів та установ Саксаганського району

Враховуючи розпорядження міського голови від 29.09.2017 № 218-р «Про щорічну інвентаризацію майна комунальної власності міста», звертаємо увагу на необхідність дотримання норм оформлення підсумкових матеріалів інвентаризації. Зокрема, рекомендуємо користуватися формами інвентаризаційних описів, затверджених Наказом Міністерства фінансів України від 17.06.2015 №572 «Про затвердження типових форм для відображення бюджетними установами результатів інвентаризації». При цьому рекомендуємо у останній колонці форми зазначати балансоутримувача.

Звертаємо окрему увагу про обов’язкову необхідність подання до відділу економіки та промисловості виконкому Саксаганської районної у місті ради переліку комунального майна, відображеного в інвентаризаційних описах, на електронних носіях у форматі XLS, із зазначенням балансоутримувача (п. 1.2 розпорядження міського голови від 29.09.2017 № 218-р).