Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок Саксаганського району з кіокушин карате серед юнаків і дівчат

З метою популяризації та розвитку бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, а також виявлення обдарованих особистостей та їх підготовки до змагань вищого рівня, 24 березня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Криворізької міської ради (вул. Космонавтів, 13) відбувся Кубок Саксаганського району з Кіокушин карате серед юнаків і дівчат, в якому взяли участь 105 спортсменів з п’яти команд в дев’яти вікових та 25 вагових категоріях.

Учасників районного спортивного заходу та їх батьків привітали та поздоровили зі святом спорту голова комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради Толбас Валентин Олександрович та голова ГО «Криворізька федерація Кіокушин карте» Панчуков Олександр Гавриїлович.

Згідно з міжнародними правилами Кіокушин карате Кубок Саксаганського району проходив у повному контакті з використанням захисного спорядження.

Самому молодшому учаснику змагань – п’ятирічному Переверзеву Михайлу, якому вдалося вибороти перше місце в двобоях серед однолітків.

Серед переможців районних змагань хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів: Приходько Савелій, Трофіменко Іван, Костерний Станіслав (тренер Панчуков О. Г.), Музика Михайло (тренер Григоржевська К. С.), Гонтар Ілля (тренер Яцковський А. О.) та Резніченко Матвія (тренер Мармалюк В. М.) для яких ці змагання були підготовкою до участі змаганнях вищого рівня.

В командному заліку перше загальнокомандне місце вибороли спортсмени комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» (тренер Панчуков О. Г.), друге місце у команди «Торнадо» (тренер Мармалюк В. М.), третє місце за командою «СК «Сокіл» (тренер Яцковський А. О.), четверте місце за командою «Камінарі» (тренер Григоржевська К. С.).

Всі переможці та призери Кубку Саксаганського району з Кіокушин карате були нагороджені медалями та грамотами.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань «Криворізькій федерації Кіокушин карте» в особі голови Панчукова Олександра Гавриїловича та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР в особі директора Селюти Неоніли Василівни.

І хай в сьогоднішніх змаганнях переміг сильніший, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!