Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ДЮСШ № 10. Новорічні пригоди казкових героїв біля ялинки на воді

З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді в зимовий канікулярний період в Саксаганському районі традиційно проводиться безліч спортивно-розважальних заходів і змагань серед школярів, вихованців спортивних закладів району всіх форм власності та дітей пільгової категорії.

26 та 27 грудня 2017 року в басейні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) для 400 вихованців спортивного комплексу, їх батьків та 90 дітей пільгової категорії з закладів освіти району, відбулися святкові районні новорічні заходи з ялинкою на воді казковою історією «Новорічні пригоди Джека Горобця та Арабелли».

На районний захід завітала заступник Криворізького міського голови Бєрлін Валентина Миколаївна, яка й поздоровила всіх дітей та дорослих з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Впродовж двох днів казкові герої Снігуронька, Дід Мороз, Джек Горобець та Арабелла з командами вірних друзів піратів, дельфінів, русалок, крижинок і медуз дарували радість глядачам. В програмі казкового дійства у Снігуроньки з Дідом Морозом піратами, під керівництвом Арабелли, була викрадена скриня з чарівними заклинаннями для запрошення нового 2018 року, взамін якої морські бешкетники вимагали всі новорічні подарунки. На допомогу врятувати святковий захід та дарунки для дітей було запрошено бувалого пірата Джека Горобця. За домовленістю між Джеком та Арабеллою, чия команда здобуде перемогу у змаганнях в швидкості, влучності та в знанні відповідей на загадки, та й отримає всі призи. За підтримки глядачів-вболівальників обидві команди не поступалися один одному в жодному завданні, і в решті-решт перемогла «дружба». Арабеллі сподобалося приймати участь в конкурсах і змаганнях, що вона згодилася віддати чарівну скриню та разом зі всіма зустріла символ Нового року – вогняну собаку.

По завершенні святкового районного заходу 90 дітей пільгової категорії отримали солодкі подарунки. Не залишилися без подарунків і спортсмени-артисти учасники казкової історії «Новорічні пригоди Джека Горобця та Арабелли» (плавці, гімнасти, тхеквондісти), які від депутата Саксаганської районної у місті ради політичної партії Опозиційний блок Симонік Тетяни Юріївни також отримали солодощі.

Казкову програму для дітей та їх батьків підготували адміністрація закладу, тренерсько-викладацький колектив, найкращі вихованці відділень та працівники міського комунального закладу «ПК «Мистецький».

Новорічна ніч - час чудес, час виконання всіх бажань, час, коли казки оживають і стають реальністю.

Тож, зі святом вас, спортсмени!

Казкові вистави були висвітлені телерадіокомпанією «Рудана».