Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З 25-річчям тебе Україно! Звітує тобі Саксаганський район!

   24 серпня 2016 року, під час святкування в Саксаганському районі 25-ї річниці з Дня незалежності України та Свята Квітів в програмі свята була представлена спортивна програма - «Звітуємо тобі незалежна Україно», до якої увійшли: виставка спортивних досягнень району; показові виступи кращих спортсменів району «Спортивний марафон»; велопробіг по вулицям району; змагання: з міні-футболу серед збірних команд КФК підприємств, установ, організацій та закладів; Чемпіонат району з кіокушин карате серед юнаків і дівчат 2002-2010 р. н.; гирьовий спорт та шашки для всіх бажаючих; парад дитячих візочків та перегони серед дошкільнят на самокатах і велосипедах.

   У  виставці спортивних досягнень прийняли участь колективи спортивних закладів району (ДЮСШ № 8, ДЮСШ № 10, ЦСДЮМ «Олімп»). Паралельно з виставкою свої показові виступи для відвідувачів районного свята демонстрували вихованці відділень: тхеквондо-ВТФ та художньої гімнастики (ДЮСШ № 10), боксу та художньої гімнастики (ДЮСШ № 8), гуртка спорт+хіп-хоп (ЦСДЮМ «Олімп»).

   Цього дня на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» відбувся турнір з міні-футболу серед КФК підприємств, установ, організацій та закладів, в якому взяли три команди («Освіта», АТ «Корум КЗГО» та ЦСДЮМ «Олімп»). Третє місце посіла команда ЦСДЮМ «Олімп», друге місце дісталося команді АТ «Корум КЗГО», перше місце та головний трофей «Кубок незалежності України» виборола команда «Освіта». Переможці та призери районних змагань з міні-футболу були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Організаційним комітетом турніру було визначено  трьох кращих гравців: кращий воротар – Бряник Петро (ЦСДЮМ «Олімп»), кращим захисником – Марчука Сергія «Освіта», кращим нападником – Жиркова Олександра (АТ «Корум КЗГО»).

   Паралельно, біля МКЗ «ПК «Саксаганський» відбувся Чемпіонат Сакаганського району з кіокушин карате серед юнаків і дівчат 2002-2010 р. н., в якому взяли участь понад 50 юних спортсменів.

   Всі спортивні заходи благословив та надав для учасників районних змагань  свої призи протоієрей Свято-Преображенського кафедрального собору отець Андрій Будовський.

   У вечірній програмі святкового заходу відбулися перегоди на кумедних велосипедах, рицарські двобої, справжній козацький спас та показовий виступ каскадерів «Торнадо».

   Тож зі святом, тебе Україно!