Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День молоді – свято життя

25 червня 2017 року у парку Саксаганському молодь району та міста відзначала своє свято День молоді в Україні.

Свято розпочалося привітаннями заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлани Леонідівни. Вона побажала присутнім невгамовного бажання розбудовувати нашу державу, твори, досягати своєї мрії, щастя, любові та мирного неба.

На святі були відзначені кращі представники молодого покоління Саксаганського району. Всі нагороджені відзнаками виконкому районної у місті ради отримали подарунки, що були надані ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

З поздоровленням виступив Шаповал Олег Станіславович, член виконкому Саксаганської районної у місті ради, представник ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Захід продовжили своїми святковими привітанням колективи художньої самодіяльності комунального закладу «Палац культури «Саксагань».

Святковий салют завершив урочисте відкриття свята.

Учасники «Молодіжного квесту», а це представники різних сфер діяль-ності району та міста – команди «Мідея» КЗ «Криворізька міська дитяча лікар-ня № 4» Дніпропетровської обласної ради», «Шалені комерсанти» ТОВ «Ашан Гіпермаркет Кривий Ріг», «КЖРК» ПАТ «Криворізький залізорудний комбі-нат», «#Молодь#team» ТОВ «МЕТІНВЕСТ – Криворізький ремонтно-механіч-ний завод», «Молодіжний вєнігрет» члени молодіжного виконкому при викон-комі Саксаганської районної у місті ради, «ВЖКГ» збірна команда КП «Крив-басводоканал» та відділу житлово-комунального господарства виконкому ра-йонної у місті ради, «Вчительки + борода» збірна команда закладів освіти ра-йону показали свою жагу до перемоги, креативність, творче завзяття та команд-ний дух. Переможцями стали: І місце - команда «КЖРК» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат», ІІ місце - команда «ВЖКГ» збірна команда КП «Крив-басводоканал» та відділу житлово-комунального господарства виконкому ра-йонної у місті ради, ІІІ місце - команда «Мідея» КЗ «Криворізька міська дитяча лікарня № 4» Дніпропетровської обласної ради». Всі учасники «Молодіжного квесту» отримали цінні призи від ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»..

Фотоконкурс «Молоде обличчя України» привернув увагу небайдужих до людської краси гостей свята. Голосування проходило у відкритому режимі: кожен міг обрати світлину, що сподобалась та проголосувати за неї. Переможною стала робота Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу.

В парку були представлені майстер-класи від закладів освіти району, різноманітні виставки – продажі хейд-мейк виробів, солодощів та напоїв.

Безкоштовна робота батутів для дорослих і малих від Міжнародної місії «Агапе» сприяла веселому настрою свята.

Під час святкування, паралельно з іншими культурно-розважальними за-ходами відбулася районна спортивна програма: «Козацькі розваги», показовий виступ команди Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» та силові розваги з усі-ма охочими від фітнес клубу «CrossGym», в яких взяли участь понад 250 чоло-вік.

В спортивній командній програмі «Козацькі розваги», до якої увійшли змагання з шести видів спорту: дартсу, метання гирі 16 кг через себе в довжину, віджимання від полу, змагання з шашок, метання мішків з тирсою в довжину, поштовх гирі 24 кг, змагалися учні трьох професійно-технічних навчальних закладів (КПЛ, КПТМЛ, КЦПОРКТРС).

За результатами змагань, І загальнокомандне місце здобула команда КПЛ (керівник Кізімішин в. І.), ІІ місце дісталося команді учнів КЦПОРКТРС (керів-ник Поліщук В. К.), ІІІ місце посіли вихованці КПТМЛ (керівник Радчук М. С). До речі, до складу команди КЦПОРКТРС входили і дві особи слабкого полу.

Переможці та призери районного спортивного заходу «Козацькі розваги» були нагороджені кубками та медалями від ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

В силових розвагах серед відпочиваючих в парку мешканців району та його гостей, представниками фітнес клубу «CrossGym» були організовані наступні змагання: армспорт, станова тяга (жим) штанги з надважкою вагою стоячи та лежачи, перетягування автомобілю на відстань за 1 хвилину. Переможці та призери змагань від адміністрації фітнес клубу «CrossGym» отримали місячні абонементи на відвідування спортивних занять.

Не залишився поза увагою відпочиваючих у парку Саксаганський показовий виступ команди Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд», де хлопці та дівчата продемонстрували технічні вміння, гнучкість, силу та красу тренованого людського тіла.

Цього ж дня на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу "ДЮСШ № 10" відбувся черговий тур чемпіонату України з регби серед дорослих, де наші земляки приймали команду харків'ян. І хоча перемогу здобули гості, та завзята боротьба криворізьких спортсменів на кожному клаптику регбійного поля не залишила байдужими вболівальників, які по закінченню матчу аплодували командам стоячи.

Справжньою окрасою свята став виступ театру вогню міського комунального закладу «Міський палац культури «Мистецький».

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації і проведенні районного свята з нагоди Дня молоді адміністрації ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в особі генерального директора Парамжіта Кахлона, команді Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» в особі керівника Кацко Владислава та фітнес клубу «CrossGym» в особі Годька Павла Євгеновича та всім учасникам заходу.