Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Козацькі розваги»

АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання» є одним із флагманів промислового комплексу Саксаганського району. Безперечно, заслугою успішних виробничих досягнень є дружній колектив підприємства, який не лише продуктивно виконує поставлені завдання на виробництві , але й генерує активний спортивний та молодіжний рух. Підтвердженням останнього стали спортивні здобутки команди підприємства на районних змаганнях «Козацькі розваги» (команда зайняла перше місце!) та призове місце у районному молодіжному квесті, який відбувся 26 червня до Дня молоді.

Дружна підтримка, взаємовиручка, креативність та творчий запал молодіжки АТ «КОРУМ Криворізький завод гірничого обладнання» було відзначено усіма вболівальниками в парку Саксаганський.

Приємно також відзначити, що Ємельянова Анастасія, яка була лідером команди, отримала почесну грамоту виконкому міської ради з нагоди Дня молоді.