Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Теплі згадки про «Славу»

Ось і настала літня пора, а, відповідно, час відпусток і канікул. Школярі мають право провести дитячий відпочинок активно, цікаво та весело. З 1 червня по 21 червня 2016 року 134 учні загальноосвітніх навчальних закладів району оздоровились у комунальному позашкільному закладі «Дитячий оздоровчий табір «Слава», серед них 118 обдарованих дітей, 8 дітей із багатодітних родин, 7 дітей, які знаходяться на «Д» обліку, 1 дитина, батько якої має статус учасника бойових дій.

Дехто з дітей вже був знайомий з цим місцем відпочинку, а для декого, хто вперше потрапив до табору,  відкривається новий цікавий світ. «Коло друзів», «команда», «колектив» -  тут не порожні слова.

Унікальна атмосфера табору дозволяє кожній дитині, підлітку розкритися у своєму кращому світлі, проявити свої таланти, випробувати свою сміливість, азарт, терпіння. Цьому посприяли креативні ідеї від адміністрації, виховательського та вожатського колективів табору відпочинку. Чого тільки варті згадки про «День Моди», де кожен з загонів представляв моду різних країн, День музики, коли треба було створити  мелодію без музичних інструментів.

Спортивні змагання з волейболу, плавання, тенісу, творчі вечори і просто командні ігри, на зразок квесту, згуртували дітей. Тут вони знайшли багато нових друзів, отримали купу позитивних емоцій. В них з'явилися нові інтереси.

І, звичайно, щоденні концерти, театральні постановки та танцювальні марафони, в яких з задоволенням діти брали участь.

Про це все можна багато говорити, але щоб справді відчути, це треба тільки пережити.

Яскраві враження розпочалися ще для 129 дітей із закладів освіти району. У ІІ зміну 2016 року в таборі оздоровлюється 57 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 26 – дитей-інвалідів, 28 дітей, батьки яких загинули або перебувають в зоні АТО, 16 дітей, які знаходяться на «Д» обліку, 1 дитина переселенець.

Сподіваємось, що і в цих дітей залишаться теплі згадки  про «Славу».