Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кривий Ріг – моє місто

Цього року 27 травня наше рідне місто, Кривий Ріг, відсвяткував свій 243-й день народження.

Протягом дня у парках, скверах, на площах та стадіонах усіх районів міста було проведено концертні програми, виставки, ярмарки, майстер-класи, спортивні змагання, фестивалі вуличної їжі, алеї творчості, авіашоу.

У парку «Саксаганський» святкування розпочалося з 14. 00. Закладами професійно-технічної освіти району були представлені майстер-класи та фотовиставки. Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу здивував майстер-класом під назвою «Подарунок від душі», у ході проведення якого всіх бажаючих навчили майструвати неймовірні прикраси для тортів. Криворізький професійний транспортно-металургійний ліцей та Криворізький професійний ліцей представили фотовиставки та фото-зони.

Відділом у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради за участі Криворізького професійного гірничо-металургійного ліцею було проведено конкурсно-ігрову програму для дітей та іх батьків «Родинне коло».

У ході гри батьки розповідали про свою сім’ю та відповідали на запитання про своїх дітей, а діти активно приймали участь у іграх-конкурсах, слухали легенди та вирішували родинні розв’язки, а наприкінці отримували заохочувальні подарунки.

Загалом, свято подарувало безліч позитивних емоцій та сприяло гарному настрою всіх жителів та гостей міста.