Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День народження Кривого Рогу у Саксаганському районі

27 травня у Саксаганському районі відбулось святкування 243-ої річниці від дня заснування міста.

Тепле весняне сонце, привітний парк Саксаганський та самі мешканці району з чудовим святковим настроєм – так у неділю, 27 травня, наш район відзначав День народження улюбленого міста!

Від самого ранку у парку лунала весела музика. Як завжди, порадували численні яскраві локації, які заповнили зелені алеї, серед них: фото- та художні виставки, присвячені історії та сьогоденню Кривого Рогу; захопливі майстер-класи; показові виступи спортсменів; розважальні конкурси для малюків.

З непідробним захопленням та затамувавши подих усі гості спостерігали за цікавим авіашоу, яке продемонстрували справжні професіонали вищого пілотажу.

Особливого колориту святкуванню додав фестиваль фарб Холі. При чому, до його проведення активно долучилися не тільки юні учасники свята, але й більш доросла аудиторія. Строкаті фарби у супроводі запальної танцювальної музики стали завершальним акордом святкових заходів у парку Саксаганському.

Далі свято продовжувалось на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи № 10. Тут на великій сцені щиро вітали зі святом рідне місто кращі виконавці та творчі колективи Саксаганського району, які підготували душевну та зворушливу концертну програму «Ти не просто моє місто, ти моє життя! З днем народження, Кривий Ріг!». Приємною несподіванкою для гостей заходу стала виїзна весільна церемонія, яку провели тут же на стадіоні. Під гучні оплески глядачів молодята поклялися один одному у вірності та любові та на знак вічного єднання своїх сердець випустили в небо символічні повітряні кульки червоного кольору.

Одразу після концерту розпочалась святкова дискотека. Родзинкою ж свята став довгоочікуваний виступ зірки – української естрадної співачки, телеведучої, заслуженої артистки України, народної артистки України Оксани Пекун.

Так весело, масштабно, різноманітно та по-саксаганські дружно  відзначив наш район День народження Кривого Рогу.

Усього участь у святкових заходах взяло близько 3000 осіб.