Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зі святом тебе, Кривий Ріг!

28 травня 2017 року в Саксаганському районі у парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2), під час святкового заходу з нагоди 242-ї річниці заснування міста Кривого Рогу, паралельно з іншими заходами, відбулися районні змагання: з черлідінгу серед учнів закладів освіти, «Козацькі розваги» серед учнів закладів освіти та професійно-технічних навчальних закладів, товариська зустріч з регбі-5 між командами учнів закладів освіти та змагання для всіх бажаючих з шашок і доміно, «Веселі старти» та бою на подушках.

В фінальних районних змаганнях з черлідінгу, за право володіти Кубком Саксаганського району, зустрілися команди КЗШ № 41, КСШ № 74 та «Мега стар» ЦСДЮМ «Олімп». Обслуговував змагання суддівський корпус керівників гуртків фітнес-аеробіки та естетичної гімнастики комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» КМР. Головними критеріями оцінювання команд у змаганнях з черлідінгу були: сила, точність, синхронність, технічність, оригінальність, енергійності виконання чер-дансу та використання простору майданчику всією командою в трьох рівнях: в повітрі, на поверхні та на підлозі.

За одноголосним рішенням суддівського корпусу змагань перше місце поділили між собою команди КЗШ № 41 (керівник Марчук О. О.)  та «Мега стар» ЦСДЮМ «Олімп» (керівник Блістун І. В.), друге місце залишила за собою команда юних спортсменок КСШ № 74 (керівник Буяновська Р. О.).

Переможці та призери змагань з черлідінгу були нагороджені комітетом з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради кубками, грамотами, медалями та солодощами у вигляді тортів від ТМ «Ідеал» ФОП Плахтієнко В. Т.

Згідно з положенням, районні змагання «Козацькі розваги» серед збірних команд учнів закладів освіти та професійно-технічних навчальних закладів, оцінювалися за кращими результатами виступу учасників спортивного заходу в шести дисциплінах: метанні гирі 16 кг через себе на дальність, дартсу, армспорту, метанні мішка з тирсою на дальність, віджимання та поштовху 24 кг гирі, в яких взяли участь 24 спортсмени з чотирьох команд (КГ № 91, КСШ № 107, КПГМЛ, КПТМЛ). За підсумками всіх видів програми перше загальнокомандне місце виборола команда КПТМЛ (керівник Радчук М. С.), друге місце посіла команда КПГМЛ (керівник Мараховський Ю. П.), третє місце залишила за собою команда КГ № 91 (керівник Кравець С. М.), четверте місце у команди КСШ № 107 (керівник Попіл С. О.).

Переможці та призери змагань «Козацькі розваги» були нагороджені кубками, грамотами, медалями та солодощами.

Всі учасники, що взяли участь у змаганнях з шашок, доміно, «Веселі старти» та бою на подушках, отримали солодкі подарунки.

Тож зі святом всіх, Днем міста! З Днем народження тебе, Кривий Ріг!