Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічна казка!

Новорічні свята, мандарини та цукерки – кожна дитина чекає на ці дні, адже це свято, радість, веселощі…

Не став виключенням і грудень 2017 року. Для всіх жителів Саксаганського району, а особливо для дітлахів 22 грудня відбувся захід відкриття ялинкового містечка перед будівлею виконкому, яке стало традиційним за останні роки.

Службою у справах дітей для дітлахів, які перебувають в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, маленьких мешканців району вдалося організувати та подарувати новорічне дійство за мотивами української народної казки «Солом’яний бичок», учасниками якої стали всі бажаючі. Веселі конкурси на кращу Новорічну пісню та вірш згуртували біля намету “На гостину до служби у справах дітей” велику кількість дітлахів не тільки дошкільного та шкільного віку, а й тих, хто ще впевнено себе почуває тільки на руках у тата та мами. Веселі пісні лунали понад годину. Жоден учасник конкурсів не залишився без солодкого подарунку.

Завершенням святкової програми стало фото на пам'ять біля Солом’яного бичка! Нагородою авторам святкової програми були червоні щічки та щасливі оченята діточок!