Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів господарювання!

Виконкомом Саксаганської районної у місті ради звертає увагу, що відповідно до Положення про військово-транспортний обов’язок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів Україна від 28 грудня 2000 року №1921 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 405 керівники підприємств установ та організацій подають військовим комісаріатам щороку до 20 червня та 20 грудня інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан, а також про громадян, які працюють на таких транспортних засобах за встановленою формою.

Наразі виконання встановлених вимог щодо військово-транспортного обов’язку є найкращим проявом патріотичності громадян. Свідоме ставлення до виконання своїх обов’язків є запорукою можливості збереження цілісності, єдності та миру в країні.

Також нагадуємо, що посадові особи несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання військово-транспортного обов’язку відповідно до закону.