Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Цивільний захист стосується кожного!

20 липня 2018 року у виконкомі районної у місті ради проведено планову нараду з відповідальними фахівцями з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання району. На нараду було запрошено також керівника Криворізький міських курсів І категорії у сфері цивільного захисту Жижку Л.В. Розглянуто ряд питань щодо організації цивільного захисту на підприємствах в установах та закладах зокрема щодо організації та проведення теоретичної та практичної підготовки посадових осіб та працівників до дій в мовах в надзвичайних ситуаціях та надзвичайних ситуацій суб’єктів господарювання різних форм власності.

Шановні суб’єкти господарювання, виконком районної у місті ради нагадує, що відповідно до ст. 20 Кодексу Цивільного захисту забезпечення виконання заходів у сфері цивільного захисту на об’єктах є одним з обов’язків суб’єкту господарювання та безпосереднього його керівника. За додержанням та виконанням вимог  у сфері цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки здійснюється державний нагляд відповідними уповноваженими органами.