Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги підприємців! Запрошуємо до участі у муніципальному проекті «Криворізька гостинність»

З метою збільшення привабливості місцевого туризму, удосконалення туристичної інфраструктури, підтримки підприємницької ініціативи в питаннях підвищення рівня якості туристичних послуг до європейських стандартів, зацікавленості споживача їх новаціями у місті Кривому Розі у поточному році рішенням виконкому міськради від 10 травня 2018 року № 234 запроваджено муніципальний проект «Криворізька гостинність».

Учасниками проекту можуть бути суб’єкти господарювання мікро-, малого та середнього бізнесу, які добровільно виявили бажання надавати у підвідомчих їм об’єктах бізнесу (готелі, туристичні агенції, ресторани, кафе, торговельно-розважальні комплекси, магазини сувенірів, спортивні зали, кінозали, салони краси, перукарні, станції технічного обслуговування, заклади охорони здоров’я, музеї тощо) при придбанні товарів та отриманні послуг постійними споживачами туристичного продукту дисконт на продукцію, послуги за цінами, тарифами, зменшеними на рівень ставки спеціальної адресної знижки (надалі – дисконт).

Обслуговування споживачів у об’єктах бізнесу здійснюється за спеціальною карткою, яка видається або встановлюється на мобільний телефон уповноваженою особою суб’єкта господарювання туристичної діяльності.

Картка «Криворізька гостинність» (надалі – картка) – спеціально виготовлена пластикова картка, що має стійке до механічних пошкоджень покриття, ембосування номеру. Картка має  QR-код сторінки ресурсу «Криворізька гостинність» на посталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krmisto.gov.ua) для зручного використання за допомогою мобільних пристроїв. Картка передається у власність споживачам безкоштовно. Її дія поширюється на строк дії проекту.

Суб’єкти господарювання – учасники проекту, які добровільно виявили ініціативу обслуговування споживачів туристичного продукту, на власний розсуд визначають рівень ставки дисконтування й перелік товарів та послуг, на які розповсюджується дисконт.

Обслуговування в об’єктах бізнесу споживачів проекту за спеціальним дисконтом здійснюється за умови пред’явлення карток. У прийнятний спосіб учасниками проекту проводиться: облікування, інформування про кількість обслуговувань у рамках проекту; виготовлення презентаційно-інформаційних матеріалів.

Для інформування споживачів проекту на фасадній частині об’єкта бізнесу розміщуються інформаційні плакати про участь у проекті, а на куточках покупця – перелік найменувань товарів чи послуг, на які поширюється дисконт.

Станом на 01 липня 2018 року заяви щодо участі у проекті «Криворізька гостинність» надали наступні суб’єкти господарювання Саксаганського району: турагенція «Кий Авіа» КФ ПрАТ «Кий Авіа» (пр. Миру, 31), магазин «Вина мира» ТОВ «Шато 2013» (пр. Гагаріна, 25), фотостудії «Процентр» ФО-П Чека-нової Н. Ю., ФО-П Калюжного О. В.(пр. Гагаріна, 17, пр. 200-річчя Кривого Рогу, 7а), ресторан «Танго» ФО-П Талаш Л. П. (пр. Гагаріна, 37), ресторан «Вілен» ФО-П Гулик О. В. (вул. Володимира Великого, 27а), лікувально-діагностичний центр «Медиком» ТОВ «Медиком» (мкр. Сонячний, 59), кафе «Шелтер» та ресторан «Царське село» ФО-П Пижикова В. В. (пр. 200-річчя Кривого Рогу, 7г, вул. Одеська, 62а).

 

Заповнену претендентом заяву на участь у проекті (додаток) суб’єкт господарювання нарочно направляє на адресу координаторів проекту управління розвитку підприємництва виконкому міської ради за адресою: пл. Молодіжна, 1, каб. 504а, зворотній зв’язок за телефоном:92-13-76.

 

 

Запрошуємо усіх бажаючих підприємців району приєднатися

до муніципального проекту «Криворізька гостинність»!



                                                                                                                          ДОДАТОК

 

                                                                                 Заступнику міського голови

                                                                                Шаповалову Г.М.

 

____________________

____________________

тел.

 

адреса:_______________

_____________________

 

 

ЗАЯВА

 

 

          Пропоную свою участь у муніципальному проекті «Криворізька гостинність» з наданням знижки у розмірі ___ % при здійсненні обслуговуванні в _________________________________ за адресою: _________________________  для туристів міста.

 

 

 

_____________                                                                          ______________

Дата                                                                                                      Підпис