Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято молоді

Літо додало до календаря ще одне яскраве свято - День молоді. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Реальністю стала молодіжна політика у нашому місті та районі. Розширюються можливості для отримання середньої, вищої, спеціальної освіти. Розвиваються юнацькі та молодіжні клуби та центри. Велика увага приділяється зниженню молодіжного безробіття.

З нагоди свята 25 червня 2017 року у парку «Саксаганський» проведено районний захід «Молоде обличчя Криворіжжя», кожен бажаючий мав змогу віддати свій голос за найкраще фото, представлена виставка-продаж виробів ручної робити «Сундучок». За ініціативи благодійної організації «Міжнародна місія «AGAPE» та підтримки служби у справах дітей у парку функціонував ігровий майданчик. Безкоштовно на батутах вдосталь настрибались понад 120 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Такі сім’ї отримали подарункові набори побутової хімії.

Цього дня піснями, танцями, конкурсами та дитячим сміхом був наповнений святковий парк.