Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивні змагання з нагоди Дня Європи в Саксаганському районі

   З метою пропаганди здорового способу життя, популяризації безконтактних ігрових і бойових видів спорту в районі й місті, а також технічних видів спорту серед дошкільнят, 21 травня 2016 року в сквері імені Артема, під час святкування в Саксаганському районі міського заходу з нагоди Дня Європи в Україні, відбулися районні змагання з регбі 5 серед команд учнів закладів освіти, відкриті районні змагання з рукопашного бою серед дітей підлітків і молоді та перегони на велосипедах і самокатах серед дітей дошкільного віку.

   В змаганнях з регбі 5 взяли участь 90 чоловік з дев’яти команд (КЗШ №№ 72, 119, 120 та КНВК № 35), де кожен з закладів освіти представляв по дві й більше команд. В перервах між іграми для вболівальників та учасників змагань виступала дівоча черлідерська група підтримки КНВК № 35, представниками міської федерації регбі велись показові ознайомчі заходи з професійним контактним видом регбі.  По закінченню спортивного заходу всіх його учасників, переможців, призерів і кращих гравців, міська федерація регбі нагородила кубками, медалями, дипломами, цінними подарунками та солодощами.

   В відкритих районних змаганнях з рукопашного бою взяли участь 65 спортсменів, представників міської федерації рукопашного бою. Саксаганський район представляв клуб «Борець» від комунального позашкільного навчального закладу ЦДЮТ «Сонях». Пам’ятною подією в житті спортсменів-початківців було нагородження медалями та грамотами Криворізьким міським головою Юрієм Григоровичем Вілкулом.

   В районних змаганнях з перегонів на велосипедах і самокатах серед дошкільнят взяли участь 40 дітей. Крутий підйом в 60 м, підтримка батьків і вболівальників, зробили велоперегони в справжнє шоу, нагородою для учасників якого стали іграшки та солодкі подарунки від підприємців району.

   Цього вечора на імпровізованій сцені в сквері імені Артема свою майстерність продемонстрували справжні фахівці: з футбольного фрістайлу, асоціації стріт воркауту міста Кривого Рогу та збірної міст Кіровограду й Нікополю, таїландського боксу Муай Тай фітнес-центру «Равай Супу Муай Тай» (тренер К. Коваленко), федерації національного бойового мистецтва з хортінгу м. Дніпропетровськ (керівник Ю. Васецький) та ГО «Вікінг» змішаних видів двобою (тренер ММА А. Дарчинян).

   Тож, з святом вас, мешканці та гості міста Кривого Рогу! З Днем Європи в Україні!