Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

26 квітня відбулась конференція мешканців мікрорайону Ювілейний

Захід відбувся на базі Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 74 і зібрав близько 200 осіб, серед яких: делегати від багатоквартирних будинків мікрорайону, представники депутатського корпусу місцевих рад та органів місцевого самоврядування, мешканці району та міста.

Нагадаємо, що конференція відбулась на виконання розпорядження Криворізького міського голови від 26. 02. 2018 № 45-р «Про проведення загальних зборів громадян за місцем проживання» та з метою ознайомлення територіальної громади з діяльністю органів місцевого самоврядування задля розуміння сутності, цілей і завдань, що виникають у різних сферах життєдіяльності району.

До уваги присутніх було представлено звіт голови Саксаганської районної у місті ради про діяльність органів місцевого самоврядування на території Саксаганського району. У ході зустрічі надійшли питання, зауваження та пропозиції, які було офіційно зафіксовано. Відповіді заявникам буде надано у визначений законодавством термін.