Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

День автомобіліста і дорожника – національне професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, яке відзначається в Україні щорічно в останню неділю жовтня.

Автомобіліст – професія особлива, зі своїми традиціями. Це - дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємодопомога, честь й гордість за свою професію є фаховими. Від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш район, місто з іншими районами нашої держави та країнами – сусідами.

Напередодні професійного свята за плідну працю, відповідальне ставлення до обраної справи, високій професіоналізм та майстерність з нагоди Дня автомобіліста і дорожника кращим працівникам підприємств було вручено грамоти районного рівня.

Апарат виконкому районної у місті ради приєднується до привітань з нагоди Дня  автомобіліста і дорожника та щиро бажає всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть Вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя!