Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Навчаємося діям у надзвичайних ситуаціях

          Відповідно до ст. 21 Кодексу Цивільного захисту України громадяни України зобов’язані вивчати способи захисту від надзвичайних ситуацій та дій у разі їх виникнення, надання домедичної допомоги постраждалим, правила користування засобами захисту. Та де громадянам ознайомитися з  начебто не складною але повною різних нюансів сферою цивільного захисту?

          Щоб не лишати мешканців сам на сам з даним питанням виконкомом районної у місті ради створено мережу консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на базі дільниць ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР», за наступними адресами:

- вул. Космонавтів, 15,

- вул. Качалова, 12а, 

- вул. Ярослава Мудрого, 56, 

- вул. Спаська, 3а,

- вул. Спаська, 17а,

- мкр. Сонячний, 25а.

          За консультацією можна звернутися до керівника дільниці, також в приміщеннях за даними адресами розташовані довідкові куточки цивільного захисту, де розміщена різноманітна інформація з питань цивільного захисту. З метою контролю за станом наповненості консультаційних пунктів в жовтні проведено огляд матеріально-технічної бази пунктів.

          Виконком Саксаганської районної у місті ради також звертається до всіх бажаючих, які мають відповідний досвід служби у сфері цивільного захисту та бажання, залучатися до проведення консультацій населення району. За інформацією звертатися до головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради каб. 424 тел. 643144.