Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Привітання з Днем машинобудівника!

   Щорічно в четверту неділю вересня на Україні за традицією відзначається День машинобудівника.

   Тож, сьогодні виконком Саксаганської районної у місті ради щиро вітає усіх працівників підприємств машинобудівної галузі та безпосередньо працівників приватного акціонерного товариства «Криворізький завод гірничого обладнання», розташованого на території Саксаганського району з професійним святом.

   Це свято - данина всенародної поваги тим, чий нелегкий труд дає життя нашій промисловості.

   Дорогі машинобудівники, ваш труд завжди є основою стабільності вітчизняної економіки. Ви двигун, від роботи якого залежить успіх підприємства.

   Виконком Саксаганської районної у місті ради, бажає Вам благополуччя, успіху в справах і відмінного настрою. Щастя, здоров’я, стабільності Вам і Вашим родинам!

   З нагоди відзначення державного свята - Дня машинобудівника, за вагомий особистий внесок, високий професіоналізм у роботі кращі працівники АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання» нагородженні відзнаками виконкому Криворізької міської та виконкому Саксаганської районної у місті ради.

   Грамотою виконкому Криворізької міської ради нагороджений - СЕЛІВЕРСТОВ Олександр Євгенович, директор підприємства.

   Почесною грамотою виконкому Саксаганської районної у місті ради нагороджений – КОРОЛЬОВ Володимир Стефанович, менеджер з розробки та впровадження технологічних процесів для механоскладального виробництва Технічного департаменту

   Грамотами виконкому Саксаганської районної у місті ради нагороджені:

- БУРДЮК Антон Андрійович - начальник механоскладального цеху № 1;

- ГОВОРУХА Ірина Миколаївна, розмітник 6 розряду механоскладального цеху № 2;

- СТРЕЛЬНІКОВ Володимир Анатолійович, менеджер з інжинірингу кар’єрного устаткування Технічного департаменту;

- ЧОРНИЙ Петро Петрович, слюсар із збирання металевих конструкцій 5 розряду цеху металоконструкцій

   Тож, хочеться ще раз наголосити, що Ваша праця дуже важлива для всіх нас, для нашої країни і життєдіяльності нашої економіки!

Зі святом Вас, дорогі машинобудівники!