Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Туристична екскурсія «Долина тіней»!

Наше місто все більше і більше стає цікавим для туристів, які полюбляють промисловий туризм. Останнім часом з’являються нові маршрути з не менш цікави екскурсоводами. Анатолій Новак та Микола Єрошкін – це екскурсоводи екстремали, які підкорили не одну воронку та не одну висоту нашого міста. Тож, якщо Ви полюбляєте подорожі, квести й пригоди, Вам до вподоби катакомби й печери, то екскурсія «Долина тіней» прийдеться до снаги.

Не можна залишитись байдужим, відвідавши туристичний екстремальний пішохідний маршрут "Долина тіней" завдовжки до дев'яти кілометрів. Ви разом з гідами, протягом 5 - 7 годин відвідаєте дивовижні локації і місця Кривбасу. Зможете побачити справжні марсіанські пейзажі, адже асфальт і земля в Кривому Розі часто мають насичений червоний колір. Подивитеся на провальну воронку «Червоний гірник», а також відвідаєте багато іншого і цікавого. Пройдете повз руїни шахти «Комсомолка», побачите найглибшу провальну воронку – «Колодязь», відвідаєте «Смарагдове озеро», ознайомитеся з провальною лійкою «Куб» та її незвичайними формами. Відвідаєте локацію, де проходили зйомки фільму «Червоний», за мотивом роману Андрія Кокотюхи. Спеціально для фільму були збудовані дерев’яні драбини, тачки й інший реквізит, котрі збереглись й на теперішній час та додають особливого колориту локації.

Початок екскурсії о 10. 00 годині 29. 07. 2018. Збір на зупинці «Рокувата», на площі перед залізничним вокзалом о 09. 45. Закінчення маршруту на зупинці «Сурікова». Дістатися до місця збору можна маршрутом 323, 330, 254, 291, 231, 32.

За додатковою інформацією та для попереднього запису (запис обов'язковий) звертатись за телефонами: 0970763185, 0974782808