Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Громадське слухання з питання обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу

20. 06. 2017 на виконання розпорядження Криворізького міського голови від 03. 05. 2017 № 93-р «Про організацію та проведення громадського обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу» у виконкомі Саксаганської районної у місті ради було проведено громадське слухання з питання обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу.

Під час обговорення було заслухано інформацію про положення та статті проекту Статуту. Шляхом голосування, враховуючи пропозиції представників територіальної громади, які надійшли до виконкому Саксаганської районної у місті ради, присутніми було підтримано відповідний проект Статуту.

Результати громадського слухання буде надано до робочої групи з підготовки пропозицій щодо внесення змін до Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу. Всі передані матеріали будуть опрацьовані робочою групою та підготовлено проект рішення щодо затвердження Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу на розгляд міської ради.

У слуханні взяли участь представники територіальної громади району – близько 320 осіб.

Захід було висвітлено місцевими засобами масової інформації.