Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Останні дзвоники у спортсменів ДЮСШ № 10

25 травня 2017 року в комунальному позашкільному навчальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» (вул. Бикова, 4) для вихованців спортивних відділень та їх батьків відбувся спортивно-розважальний захід «Свято останнього дзвоника», присвячений 242-й річниці заснування міста Кривого Рогу.

Свято останнього дзвоника було по особливому зворушливим та урочистим, насичене яскравою спортивно-танцювальною програмою показових виступів відділень художньої гімнастики та тхеквондо-ВТФ, нагородженням кращих спортсменів, тренерів-викладачів, вдячними словами  від гостей заходу, випускників та їх батьків.

Кульмінацією свята «Останнього дзвоника» стало вручення 16-м випускникам свідоцтва про позашкільну освіту, які символізують  складання першого іспиту на шляху до здобуття спортивної досконалості та класифікаційних книжок розрядників.   

Не менш хвилюючим моментом випускного вечора стала традиційна естафета передачі олімпійського вогню. Цей символ відваги, майстерності та перемоги було передано наймолодшим і перспективним вихованцям закладів, які поклялися примножувати славу криворізького спорту в змаганнях різного ґатунку й надалі. А завершив святковий вечір прощальний танець і спортивний подарунок від випускників, після чого на всіх присутніх чекав святковий феєрверк.

Випускників цього вечора вітали працівники виконкому Саксаганської районної у місті ради, депутати міської та районної у місті ради, спортсмени-новачки, тренери-викладачі, адміністрація закладу та батьки.