Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці нашого міста! Сплачені рахунки - запорука якісних житлово-комунальних послуг !

   Низький рівень платежів населення за спожиті житлово-комунальні послуги  викликає за собою збиткове функціонування підприємств житлово-комунального господарства. Останнє повертається до споживачів послуг, спричинюючи за собою неминучі проблеми у вигляді низької якості таких послуг.

   Станом на 01. 02. 2018 заборгованість мешканців Саксаганського району за спожиті енергоносії та комунальні послуги становить 192,3 млн. грн. по відношенню до попереднього місяця заборгованість збільшилась на 38,5 млн. грн., по відношенню до початку опалювального сезону (01. 11. 2017) збільшилась на 56,1 млн. грн.

   За інформацією Криворізького ресурсного центру станом на 01. 02. 2018 заборгованість мешканців району перед підприємствами–надавачами комунальних послуг складає: ПАТ «Криворізька теплоцентраль» - 83,6 млн. грн., КПТМ «Криворіж-тепломережа» - 48,4 млн. грн., КП «Кривбасводоканал» - 27,2 млн. грн., ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» - 19,5 млн. грн., ТОВ «Житлокомцентр» - 89,2 тис. грн., ТОВ «КК-Наш Дім» - 134,4 тис. грн., КП «Житлово-експлуатаційна організація № 35» - 8,5 млн. грн., ТОВ «Екоспецтранс» -  6,0 млн. грн.

   Забезпечення беззбиткового функціонування підприємств житлово-комунального господарства, якісне та в повному обсязі надання житлово-комунальних послуг можливо тільки через поліпшення розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги.

   Тож, шановні мешканці Саксаганського району та в цілому м. Кривого Рогу, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості або відключення від систем газопостачання, водопостачання та водовідведення, просимо Вас вчасно розраховуватись за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Бажаємо щоб у Ваших оселях було завжди тепло і затишно.