Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про повідомну реєстрацію колективних договорів підприємств, установ та організацій Саксаганського району протягом ІV кварталу 2017 року

Колективним договором регулються трудові відносини та соціально-економічні інтереси працівників і роботодавців. Колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи.

Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради протягом ІV кварталу 2017 року зареєстровано колективні договори наступних підприємств, установ та організацій району:

1. КЗ «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 250»;

2. ПП «Одіум - Престиж»;

3. КЗ «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 295 комбінованого типу»;

4. КЗ «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 222»;

5. КЗ «Криворізька міська лікарня № 4» ДОР»

6. Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 119.

                  

До відома роботодавців та профспілок (представників трудових колективів) Саксаганського району!

Запрошуємо Вас до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Софії Перовської, 16а, телефон для довідок 64-30-52, для надання методично-консультативної допомоги щодо укладення колективного договору, внесення змін та доповнень до нього, здійснення повідомної реєстрації.