Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Саксаганському районі побільшало мам, яким присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”

   Мама… В цьому слові ціле життя. Саме мама відчинила нам двері в цей світ, вона вчила робити перші кроки, співала пісні і наповнювала наші дитячі серця добром. Бути матір’ю нелегко, тим більше, коли в тебе п’ятеро і більше дітей.

   У Саксаганському районі побільшало мам, яким присвоєно почесне звання “Мати-героїня”, на сьогодні у районі проживає 23 жінки, якій за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”.

   Саме таких мам, яким Указом Президента України присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», 21. січня 2015 року, на засіданні виконкому районної у місті ради, привітав голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович.
   За материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» ще двом багатодітним жінкам Саксаганського району, а саме: Бандрівській Мирославі Володимирівні (5 дітей); Лаврінович Парасковії Миколаївні (5 ді-тей).

   "Мати-героїня" - це не просто жінка, яка виховала п'ятьох і більше дітей. Це справжня берегиня домашнього вогнища, вірна своєму священому обов'язку, ніжна дружина, турботлива мама, Від самого народження ми оточені любов'ю і увагою наших мам, і саме їм ми зобов'язані своїм майбутнім!