Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Юрій Вілкул: Ми потурбуємося про кожну сім’ю загиблих криворіжців

   24 липня мер міста Юрій Вілкул особисто відвідав родини криворіжців, загиблих в ніч на 14 червня у військово-транспортному літаку Збройних сил України  Іл-76.

   У ту ніч загинули наші земляки - військовослужбовці 25-ї повітряно-десантної бригади: старший лейтенант, командир взводу Алтунін Валерій Володимирович; сержант, командир гармати Резніков Євген Сергійович; молодший сержант, командир відділення Коснар Павло Леонідович; старший солдат, стрілець-помічник гранатометника Самохін Антон Олексійович; солдат, номер артилерійської обслуги Гайдук  Ілля Віталійович; солдат, стрілець-зенітник Дубяга Станіслав Вікторович.

   Також Юрій Вілкул провідав родину загиблого днем раніше в бою в Харківській області Ігнатченка Антона – солдата, механіка-водія.

   «25 липня у Кривому Розі - День жалоби. Відбудеться траурна церемонія прощання з синами нашого міста, синами України. Вони до кінця залишилися вірними присязі.              Ми будемо турбуватися про кожну сім’ю загиблих, про кожну дитину. Сьогодні я прийняв рішення надати їм додаткову допомогу. Будуть поліпшені житлові умови для тих сімей, які, як ми побачили, потребують додаткової житлоплощі, проведені ремонти осель. Також буде надана допомога з працевлаштування,  в переведенні дітей загиблих, що вчаться у вишах, на бюджетну форму та виконані інші прохання. Впевнений, наш борг – надати сім’ям таку підтримку. Там, де з різних причин не можна використовувати бюджет міста, ми знайдемо позабюджетні кошти», - сказав Юрій Вілкул.              

   Раніше міським головою було прийняте рішення виділити кожній родині загиблих допомогу від міста у розмірі 100 тис.грн.

   «Ці кошти сім’ї отримають протягом тижня», - підкреслив міський голова. Також місто взяло на себе всі витрати по похованню загиблих.

   Прощання із загиблими в зоні бойових дій військовослужбовцями 25-ої повітряно-десантної бригади пройде 25.07.2014 о 10.00 біля монумента «Перемога», що  на проспекті Миру.