Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мистецьке літо

З 29 травня почали працювати пришкільні табори, а разом з ними і заклади культури реалізовували різноманітні форми змістовного та цікавого дозвілля.

КПМНЗ «Криворізька міська музична школа № 13» КМР зустрічала своїх гостей з 30 травня в рамках роботи філармонії школяра "Мала академія мистецтв" було проведено три заходи в яких прийняли участь близько 200 відвідувачів. Це і концерт "В країні музичних інструментів" і різноманітні  майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва.

Для пришкільних таборів Криворізьких загальноосвітніх шкіл були проведені концерти духового оркестру, кращих вокальних ансамблів, солістів-вокалістів та інструменталістів КПМНЗ «Криворізька міська музична школа № 3» КМР. Чотириста школярів відвідали запропоновані заходи і наблизились до магії класичної і сучасної музики.

Відкриття I зміни у пришкільному таборі КНВК «Імпульс» № 35 відбулось за участю музичного та хореографічного відділів КПМНЗ «Криворізька міська школа мистецтв № 1» КМР. Після яскравого концерту «Світ дитинства» для вихованців табору провели конкурс малюнку на асфальті «Світ навколо тебе».

КПМНЗ «Криворізька міська музична школа № 5» КМР радо зустрічала у стінах свого закладу відвідувачів 5 тимчасових пришкільних таборів для яких підготували та проводили цікаві лекції-концерти.

Жваво і весело зустріли дітлахів палаци культури Саксаганського району. КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР розробив і реалізував незвичайні конкурсні та інтерактивні програми, відвідувачам також запам’ятався талант-шоу «Яскраві вибрики літа». МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР підготував заходи різних напрямків для різної вікової категорії, такі як: ігрова програма «Усі барви літа!», спортивно – ігрова програма «Чотири сторони світу!», розважально-освітній квест «Часи історії!». Школярі змогли показати свої вміння, таланти, кмітливість, а також отримати нові знання та стати більш дружніми між собою. Більше ніж шісот дітей прийняли участь у культурно-митсецьких заходах запропонованих палацами культури.

Особливо насичене дозвілля запропонували школярам бібліотечні системи Саксаганського району. КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР з метою проведення змістовного дозвілля й активного відпочинку дітей та задоволення їх інформаційних інтересів провели 14 різноманітних розвиваючо-виховних культурних масових заходів для дітей, які перебували у тимчасових пристосованих таборах.

Майже кожен день в своїх стінах вітали відвідувачів працівники КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР. Було проведено близько 30 заходів на які завітали більше тисячі відвідувачів. Діти отримували книги та цікавились роботою бібліотек. Незабутніми стали заходи, проведені спільно з КП «Криворізький міський театр ляльок», який підготував веселі та жваві лялькові вистави. Тематичними та різноплановими були ці зустрічі.

Ось таким веселим, пізнавальним, і корисним було літнє спілкування з дітьми, що залишились відпочивати у місті. Працівники закладів культури намагалися урізноманітніти форми масових заходів. Проводили концерти, рухливі ігри, майстер класи, перегляди мультфільмів, талант-шоу та інше