Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літні розваги розпочалися!

«Кривий Ріг - місто дитячих розваг»! Таке гасло має соціальний муніци-пальний проект, яким передбачено участь дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від семи до десяти років у відвідуванні атракціонів дитячих розважальних центрів.

Так, протягом усього літа учні початкових класів зазначеної категоріїї можуть безкоштовно відвідувати дитячі розважальні комплекси нашого міста в любий зручний для родини час.

Керівники дитячих розважальних компексів запрошують відвідати такі атракціони, як: «Ігролайф», розташований на території Центрально-Міського району, «Флай Парк» у ТРК «Сонячна галерея» на території Саксаганського району, «Джамп-сіті» на території Металургійного району, «Терра Парк» що у Покровському районі, «Механічний батут», «Електромобілі», «Веломобілі» в Інгулецькому районі, «Гірка-батут», «Джамп», «Лабіринт», «Кімната сміху», «Веломобілі» у парку ім. Богдана Хмельницького, що у Металургійному районі, мотузкове містечко «Лінь в пень», «Гірка-батут», «Дитячий лабіринт», «Спортивний батут» у парку ім. Федора Мершавцева, що у Центрально-Міському районі, «Гірка-батут», «Рибалочка», «Джамп» на території дитячого скверу «Чебурашка» що на 173 кварталі, тощо.

Службою у справах дітей виконкому районної у місті ради вже визначено більш ніж 30 дітлахів, які забажали взяти участь у неймовірних розвагах, люб`язно наданих адміністраціями дитячих розважальних комплексів нашого міста.