Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення святкового звітного концерту зразкового ансамблю бального танцю “Вдохновение” МКЗ “Палац культури імені Артема”

   7 червня 2015 року о 14.00  на сцені міського комунального закладу «Палац культури ім. Артема» пройшов творчий концерт зразкового ансамблю бального танцю “Вдохновение” (керівники колективу Ю. Шумило та Є. Шумило). У 2015 році  Юлія Сергіївна Шумило нагороджена нагрудним знаком «За заслуги перед містом» IIІ ступеня. 2015 рік для колективу став ювілейним - йому виповнилось 18 років з дня заснування. Протягом року хореограічний колектив брав участь у районних, міських культурно-мистецьких заходах. За час свого творчого шляху колектив став переможцем багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, володарями Гран-Прі та дипломантами І ступеня. Перемоги колективу - це єдина заслуга керівників колективу, учасників та батьків зразкового ансамблю бального танцю “Вдохновение”.

   Ювілейний концерт розпочався з відкриття театральної завіси і оплесків глядачів, адже на сцені стояв увесь склад колективу  - 120 учасників зразкового ансамблю бального танцю ”Вдохновение” разом з керівниками.

   Кожен хореографічний номер, у виконанні початкової групи та старшої групи, був дуже гарним, емоційним та професійно підготовленим.

   Учасники зразкового ансамблю бального танцю “Вдохновение” показали високий рівень майстерності, досконалість виконання кожної хореографічної постанови. Від перегляду концерту присутніх переповнювло відчуття радості та гарний натрій. Бажаємо усього найкращого учасникам колективу, керівникам та батькам! На все добре ! До зустрічі в новому  сезоні!