Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Молодь як чинник формування позитивного іміджу міста

Криворізька молодь активно приймає участь у житті міста, втілюючи в життя свої найцікавіші молодіжні ініціативи і проекти, виявляючи перспективні творчі особистості, вдосконалюючи наше місто для кожного мешканця.

В рамках Eurofest 2018, у п`ятницю, 18 травня 2018 року, у Кривому Розі пройшло відкриття Першого Всеукраїнського форуму-фестивалю «Молодь як чинник формування позитивного іміджу міста», в якому приймали участь активна молодь з 12 областей і 24 міст України.

Перша частина заходу була проведена у сесійній залі виконкому Криворізької міської ради, в ході якої представники молодіжного виконкому при виконкомі Саксаганської районної у місті ради, активісти закладів вищої та професійно-технічної освіти району та міста зустрічалася з Криворізьким міським головою Вілкулом Ю. Г.; про роботу з питання реалізації міської програми «Нова генерація Кривого Рогу» виступила голова комітету у справах сім’ї і молоді виконкому міської ради Лавренко С. І. Зі своїми досягненнями з присутніми поділилися представники м. Корсунь-Шевченківського, Львова та інших міст України.

Друга частина заходу проходила у парку «Героїв». Молодь міста представила свої проекти та напрацювання із різної тематики.

Свій молодіжний інформаційно-просвітницький волонтерський проект «Покоління небайдужих» представив знаний у місті, і не тільки, вищий навчальний заклад «Криворізький державний комерційно-економічний технікум». З двома міні-проектами «Школа молодого споживача» та «Проблеми соціуму» з зацікавленістю знайомилась молодь та гості заходу.