Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Запрошуємо небайдужих мешканців району приєднатись до соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон «Саксаганська толока»!

Чисте довкілля є важливою передумовою комфортного життя. Ми любимо своє місто і хочемо бачити його квітучим, чистим та комфортним.

Виконком Саксаганської районної у місті ради долучається до підтримки всеукраїнського місячника з благоустрою та закликає всіх небайдужих саксаганців приєднатися до «Саксаганської толоки 2018»: з 12-00 до 15-00 28 квітня 2017 року біля балки Калетіна (збір - зі сторони ТРК «Сонячна Галерея»).

Метою заходу є формування екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, прибирання та благоустрій засмічених зелених прибережних зон, а також місць громадського відпочинку. Традиційно приєднатися до акції може кожен бажаючий!

У ході заходу заплановано: прибирання випадкового сміття вздовж прибережної зони, фарбування мосту через балку Калетіна, видалення сухостою та чагарників та частування учасників заходу смаколиками. Гарний настрій у компанії однодумців гарантовано!

Організаторами заходу вистпає виконком Саксаганської районної у місті ради за підтримки громадських організацій та підприємств-партнерів. Координатор від виконкому районної у місті ради – відділ економіки та промисловості (т.097-940-94-33).