Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивні розваги в літній час

Під час літніх канікул для організації змістовного дозвілля дітей з 17. 07. 2017 розпочали роботу вісім дитячих майданчиків на базах загальноосвітніх навчальних закладах №№ 14, 17, 19, 41, 43, 70, 107, 124 (спортивні та ігрові майданчики).

На базі Криворізької загальноосвітньої школи №19 працює дитячий майданчик на якому щодня проводяться фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи.

19 липня робота майданчика розпочалася матчем з міні-футболу між гравцями Криворізької загальноосвітньої школи №120 та Криворізької загальноосвітньої школи №19. Підтримували хлопців однокласниці-вболівальниці. Відповідальний за роботу на майданчику, а за сумісництвом арбітр матчу, Бородін Іван Вікторович привітав з перемогою учнів КЗШ №19 з рахунком 5:0.

Також для дітей були проведені змагання з човникового бігу та підтягування на перекладині, а для дівчаток – волейбол. Попереду юних мешканців мікрорайону чекає ще багато спортивних розваг: легкоатлетичні естафета та чотириборство, подолання смуги перешкод, малюкбол та матч-реванш з футболу.

Дитячий майданчик Криворізької загальноосвітньої школи №19 щиро запрошує з 9.00 до 13.00 приєднатися усіх бажаючих до приємного й корисного відпочинку!