Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

20. 07. 2017 відбулося засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасних розрахунків споживачів за житлово-комунальні послуги та енергоносії

У виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбулося засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасних розрахунків споживачів за житлово-комунальні послуги та енергоносії. Були запрошені житлово-комунальні кооперативи, представники підприємств та надавачі житлово-комунальних послуг, а саме: ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР», КП «ЖЕО № 35», ТОВ «Дніпропетровськгаз збут», ПАТ «Криворізька теплоцентраль», КПТМ «Криворіжтепломережа».

Розглядали питання заборгованості перед підприємствами-надавачами послуг мешканцям району. Присутні мали змогу отримати інформацію та роз’яснення стосовно призначення житлової субсидії та змін у чинному законодавстві.

Звертаємося до мешканців району, тільки від вашої небайдужості залежить своєчасність та стабільність підготовки до нового опалювального сезону!