Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом КП «Криворізька муніципальна гвардія”

   17 липня 2014 року, у рамках проведення Єдиного Дня інформування, відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом КП «Криворізька муніципальна гвардія”.  Вів інформаційну зустріч заступник голови Саксаганської районної у місті ради Красножон Ю. Л.

   Слухачі ознайомилися з лекцією «Двадцять четверта річниця прийняття Декларації про державний суверенітет України», метою якої було наголосити на особливому значенні для нашого народу 16 липня 1990 року, як визначальної події на шляху до національної незалежності. Саме в цей день Верховна Рада України  проголосила Декларацію про державний суверенітет України, документ,  на підставі якого 24 серпня 1991 року було проголошено незалежність України.  Цей документ став одним із перших рішень Верховної Ради, в якому було розгорнуто програму політико-правового, соціально-економічного і культурного будівництва незалежної України.   

   Крім того, трудовий колектив було поінформовано про важливість раннього виявлення і профілактики туберкульозу. 

   Розглядались питання про призначення житлової субсидії на неопалювальний період та зміни у чинному законодавстві стосовно призначення допомоги при народженні дитини та допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.   

   Також було повідомлено про сучасні тенденції розвитку туристичної діяльності в галузі індустріального туризму та розвиток промислового туриз-му у м. Кривий Ріг.

   На всі запитання були надані вичерпні відповіді.

   Всього у заході взяло участь 40 осіб.