Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Змагання з черлідінгу - нова традиція Саксаганського району

   З метою широкої пропаганди та подальшої популяризації черлідінгу серед дітей, юнацтва та студентської молоді, покращення спортивної роботи в фізкультурно-спортивних організаціях, підтримки і розвитку творчих можливостей дитячих та молодіжних самодіяльних колективів, створення груп підтримки спортивних змагань в усіх учбових закладах Саксаганського району, виховання спортивної культури серед підростаючого покоління, розвинення навиків командної роботи вихованням свідомої здорової нації 12 червня 2015 року, втретє в Саксаганському районі, в програмі районної пришкільної спартакіади «Юність», на базі Криворізької спеціалізованої школи № 107 (вул. Мануйлова, 11) відбулися змагання серед дівочих збірних команд дитячих закладів освіти з денним перебуванням з черлідінгу. В фінальному спортивному заході взяли участь 6 команд з КЗШ № № 19, 41, 72, 120, та КСШ № № 107, 74 (49 чоловік).

Виступ команд відбувався за жеребом. Оцінювання учасників відбувалося по двом основним критеріям: техніка (перебудова, складність номеру, синхронність рухів) та артистичність (відповідність вправи характеру музичного супроводу, оригінальність композиції, зовнішній вид). Суддівську колегію очолили керівники гуртків фітнес-аеробіки і естетичної гімнастики комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп».

   За підсумками незалежного суддівського оцінювання третє загальнокомандне місце з результатом 129,5 балів зайняла команда КСШ № 74 (тренер Погуляй В. М.), друге місце з результатом 135,5 балів здобула команда КСШ № 107 (тренер Федоренко О. В.) та з результатом 139,5 балів перше загальнокомандне місце виборола команда КЗШ № 41 (тренер Марчук О. О.).

   Переможці та призери районних змагань з черлідінгу серед дівочих збірних команд дитячих закладів освіти з денним перебуванням були нагороджені кубками та грамотами. За підтримки депутата Саксаганської районної у місті ради Польового В. В. нагороджені отримали медалі.

   Від депутата Саксаганської районної у місті ради Криворотнього І. І. та Зубенко О. С. ВО «Батьківщина» всі команди-учасниці змагань отримали солодкі призи у вигляді морозива.