Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Зіркові спалахи дитинства» - районне спортивне свято для малечі

   З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 23  червня 2015 року о 10.00 годині на спортивному майданчику за місцем мешкання населення, розташованого за адресою: вул. Космонавтів, 5, традиційним спортивно-масовим заходом «Зіркові спалахи дитинства», в програмі районної між табірної спартакіади «Юність-2015», відбулися естафетні  змагання «Веселі старти» та конкурси з вболівальниками, які за традицією проводять працівники комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп».

   В спортивному заході взяли участь три збірні команди пришкільних таборів з денним перебуванням: КГ № 91, ДЮСШ № 10, ДЮСШ № 8 загальною кількістю 165 чоловік. За принципом «Бистріше, вище, сильніше», учасники змагалися в естафеті «Веселі старти», а також конкурсній програмі «найактивніших вболівальників». За підсумками проведених змагань, перше загальнокомандне місце виборола команда «Екстрім» КГ № 91, з результатом 30 очок, за однакової кількості в 27 очок, друге місце поділили між собою команди «Перчинка» КГ № 91 та «Олімпійці» ДЮСШ № 10. Всі команди-учасниці районної між табірної спартакіади «Юність» були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем. Від генерального директора ПрАт «УкрПанГруп»,  директора ТРК «Сонячна галерея» міста Кривий Ріг Баранової Марини Олександрівни всі учасники районного спортивно-масового заходу отримали солодкі подарунки у вигляді морозива.

   Діти – це майбутнє нашої країни, здорової і сильної! Здорові діти - здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!