Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проект регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році»

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році» та аналіз його регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики в місячний термін управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1, каб. 510, тел. 74-39-72, електронна адреса: [email protected]) та управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1, каб. 520, тел. 92-13-81, 74-24-33, електронна адреса: [email protected]). А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected].

З вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних веб-сторінках в мережі Інтернет:

- Криворізької міської ради та її виконавчого комітету у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua;

- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.mtlrg-kr.gov.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrkrog.gov.ua, www.ing-org.gov.uawww.srvk.gov.ua, www.trnvk.gov.ua, www.vykonkom-tsmkr.gov.ua.

 

Проект рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році»

Додаток 1 до рішення міської ради


Додаток 2 до рішення міської ради


РЕГЛАМЕНТ оподаткування земельних ділянок у 2019 році

 

Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акта - рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році»

 

Додаток 1 до аналізу регуляторного впливу проекту рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році»


Додаток 2 до аналізу регуляторного впливу проекту рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році»


Додаток 3 до аналізу регуляторного впливу проекту рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році»