Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення акції «Подвір’я ветерана»

          У районі проходить акція «Подвір’я ветерана», до якої залучаються волонтерські загони учбових закладів, соціальні робітники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі». Мета цієї акції – благоустрій прибудинкової території ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів.

          З початку 2017 року всім одиноким ветеранам війни району, що мешкають у приватному секторі, надається допомога у прибиранні подвір’я, вивезенні сміття, підготовці земельної ділянки для висаджування розсади, обрізанні кущів та білуванні дерев, впорядкуванні клумб та висаджуванні квітів.

          10. 04. 2017 у приватному секторі за адресою: вул. Медова, буд. 81, де мешкає учасник війни Борисенко Петро Самсонович, проведено акцію «Подвір’я ветерана». Ветерану надано допомогу у благоустрої подвір’я працівниками КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі».

          12. 04. 2017 надано допомогу у благоустрої подвір’я працівниками КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» у Саксаганському районі» учаснику війни Буряковській Ользі Степанівні, що мешкає за адресою: вул. Городищенська, буд. 133. У рамках вищевказаної акції надано допомогу у прибиранні подвір’я, впорядкуванні присадибної ділянки.

          Ветерани дуже вдячні за проявлену турботу та піклування.