Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічний серпантин!

Новорічні та Різдвяні свята у нас завжди асоціюються зі сміхом та веселощами. Мабуть, саме тому й хочеться дарувати радість і гарний настрій усім, хто нас оточує.

Працівники служби у справах дітей разом з колективом розва-жального комплексу «Святошин» цю істину знають, як ніхто інший. Щорічно заклад дарує діткам яскраву новорічну казку, яка, мов добра фея разом із срібними блискітками свята приносить їм душевне тепло й доброту.

19 січня цього року на свято Водохреща служба у справах дітей запросила до закладу на святкування діток, які, перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, що опинились в складних  життєвих обставинах.

Розважальний комплекс перетворився на справжній зимовий палац, у якому запрошених зустрічали та розважали професійні аніматори. Для 94 діточок захід яскравів запальними конкурсами, веселими хороводами, професійною грою акторів – аніматорів. Була створена святкова атмосфера, а дітлахи та присутні з ними дорослі отримали яскраві враження та позитивні емоції, які ще довго будуть зігрівати серце у холодну зимову пору.

Наприкінці святкування на гостину до малят завітав Дід Мороз, подарувавши справжню казку маленьким серцям та солодкі подарунки.

Служба у справах дітей виконкому Саксаганської районної ради дуже вдячна за небайдужість та співпрацю керівнику закладу за проведення благодійного заходу, адже немає нічого більш приємного, ніж посмішки на дитячих обличчях тих дітей, які потребують додаткової уваги. Саме вони під час новорічних та різдвяних свят отримали яскраві враження та позитивні емоції.