Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

19 жовтня у виконкомі районної у місті ради проведено чергову XVII сесію Саксаганської районної у місті ради VІІ скликання.

У рамках пленарного засідання відбулася  урочиста церемонія нагородження з нагоди Дня захисника України. Голова районної у місті ради В. Беззубченко вручив відзнаки районного рівня кращим військовослужбовцям Саксаганського районного військового комісаріату та військової частини 3011 Національної гвардії України.

На пленарному засіданні було заслухано звіти постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку району та комунального господарства; духовності, освіти, фізичної культури та спорту, культури, у справах сім’ї і молоді. Серед інших питань було розглянуто рішення щодо внесення змін до окремих положень Програм на 2017-2019 роки з реалізації заходів по розвитку благоустрою, соціально-економічного та культурного розвитку, соціального захисту окремих категорій мешканців району.

За підсумками проведеної сесії було ухвалено 9 рішень районної у місті ради та надано доручення відповідальним виконавцям.