Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганці відзначили День Державного Прапора України

Сьогодні біля будівлі виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України. Церемонію освячення Прапора провів настоятель церкви святої Великомучениці Тетяни протоієрей Антоній Бондар, після чого під звуки Державного Гімну України відбулося урочисте підняття Державного Прапора.

Всіх присутніх тепло привітав з національним святом голова районної у місті ради В. Беззубченко. Флеш-моб «Кольори України» у виконанні учнівської молоді додав особливого патріотичного настрою. Нікого не залишили байдужими і танцювальні та вокальні номери кращих колективів та сольних виконавців району .

За традицією, голова районної у місті ради урочисто вручив юним саксаганцям паспорти громадянина України нового зразка.

В урочистостях взяли участь члени виконкому Саксаганської районної у місті ради, депутати районної у місті ради, трудові колективи підприємств, установ та організацій району, учнівська та студентська молодь – всього близько 500 осіб.