Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивний майданчик «Стрітбол» у сквері «Юність» - ще один подарунок від компанії «Метінвест»

         Підтримуючи маркетингову стратегію розвитку міста, компанія «Метінвест» вже впродовж шести років проводить свою конкурсну програму соціального партнерства «Місто своїми руками», дозволяючи найбільш перспективним проектам, від різних верств населення, втілюватися в життя. Активно приймаючи участь у конкурсі, саксаганці неодноразово ставали його переможцями, втілюючи свої мрії в розбудову району та міста в цілому.

         Цей рік не став винятком – чотири гранди в тяжкі для країни часи - це велика перемога.

         І ось, нарешті, для всіх саксаганців, 23 серпня 2016 року, з нагоди Дня Державного Прапора України, у сквері «Юність», який вже третій рік поспіль отримує гранд від компанії «Метінвест» та від партнерів проекту «Великий спорт розпочинається з вулиці» виконкому Саксаганської районної у місті ради та ФОП Геберлейн Є. Л., відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику «Стрітбол» (150 м²), на який зібралося близько 250 чоловік.

         Захід з вітальним словом до громади району відкрили голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В. та генеральний директор ПрАТ «ЦГЗК» Шевчик Д. В., які разом з капітанами районних дівочої та юнацької збірних команд з баскетболу Леоненко Тетяною та Клімішою Володимиром перерізали святкову стрічку запускаючи любителів стрітболу до майданчика. Цього дня відкриття спортивного майданчику скрасили своїми показовими виступами вихованці комунальних позашкільних навчальних закладів «ЦДЮТ «Сонях» (студія естрадного вокалу «Зоряний шлях»), ЦСДЮМ «Олімп» (гурток спорт+хіп-хоп) та колектив сучасного танцю Альфа Прайд» (КЗШ № 43).

По закінченню урочистого відкриття на спортивному майданчику розпочався районний турнір зі стрітболу серед юнацьких збірних команд учнів закладів освіти 9-11 класів, в якому взяли участь 16 команд. Змагання відбулися за олімпійською системою на вибування. Перше місце вибороли вихованці КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), друге місце посіла команда КНВК № 35 (тренер Демченко А. А.), третє місце залишила за собою команда КЗШ № 68 (тренер Азаркіна Л. П.). Команди призери змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Від спонсорів турніру кондитерського цеху ТМ «Ідєал» (ФОП Плахтієнко В. Т.).

        Щож, ще раз дякуємо компанії «Метінвест» за можливість в реалізації покращення потреб громадськості.