Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зустріч з захисниками

        17 березня для усіх бажаючих військова частина 3011 ласкаво відчинила свої двері. Учні навчальних закладів Саксаганського району стали гостями нацгвардійців. Захоплюючу екскурсію для школярів провів офіцер із організації дозвілля майор Сергій Дорош.

        Дітлахи ознайомилися зі зразками сучасної зброї, за допомогою якої українські військові захищають територіальну цілісність та суверенітет нашої Батьківщини на її східних рубежах. Відвідувачам було продемонстровано БТР, зенітну установку, протиракетний комплекс, гранатомет АГС-17 та ін. Сергій Петрович розповів про технічні характеристики цієї зброї, надав можливість екскурсантам «навести приціл та визначити позиції».

        Кінологи військової частини здивували гостей своєю майстерністю у навчанні бойових собак. Разом зі своїми вихованцями показали, як тварини і люди можуть розуміти одне одного. Діти залишили територію військової частини із твердою впевненістю, що Національна Гвардія України завжди буде надійним захисником громадян нашої держави від посягань як порушників громадського порядку, так і зовнішнього ворога.