Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

13 лютого 2015 року саксаганці вшанували учасників бойових дій на території інших держав

   13 лютого 2015 року біля пам’ятного знаку на честь воїнів-інтернаціоналістів проведено урочистий мітинг до Дня вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан.

   У заході взяли участь учасники бойових дій на території інших держав, члени сімей загиблих воїнів-афганців, депутати міської та районної рад, представники підприємств, установ та закладів району, учнівська та студентська молодь району.

   Перед зібранням зі словами вітання до усіх присутніх звернулися: голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В., голова спілки ветеранів Афганістану та воєнних конфліктів в інших країнах «Саланг» Саксаганського району м. Кривого Рогу Давиденко В. І.

   Під час проведення заходу були вручені нагороди учасникам бойових дій в Афганістані.

   Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.

   Всього у заходы взяли участь близько 500 осіб.

   По завершенню мітингу у Спасо-Преображенському соборі Криворізько-Нікопольської Єпархії Української Православної Церкви проведено панахиду за загиблими та померлими учасниками бойових дій на території інших держав.