Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічний парад досягнень

18 січня поточного року в ПК «Мистецький» за ініціативи голови Саксаганської районної у місті ради Валерія Вікторовича Беззубченка відбулось щорічне свято-нагородження закладів освіти району за підсумками фестивалю «Новорічні дива», а також керівників підприємств, які не залишилися осторонь від проведення новорічних та різдвяних заходів для дітей нашого району.

Захід традиційно проводиться аналогічно врученню найпрестижнішої нагороди в кінематографії «Оскар» (за номінаціями). Учасниками свята були керівники та педагоги закладів освіти району, представники батьківської громадськості, депутати районної у місті ради, помічники депутатів обласної та Верховної Ради України.

До присутніх з вітальними словами та словами вдячності від голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка В. В. звернулася заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлана Леонідівна.

Подячними листами голови Саксаганської районної у місті ради  за надану допомогу в організації новорічних та різдвяних свят для дітей, небайдуже ставлення, увагу та підтримку підростаючого покоління було нагороджено: Горбунова О. О. (директора ПАТ «Криворізький міськмолокозавод № 1»), Лиманського Б. Ф. (директора ТОВ «Сапсан – КР»), Мілютіна Д. А. (директора ТОВ «ПБК Ремпроект»), Воєводу К. В. (ФОП), Побережну Л. В. (ФОП), Реута А. О. (ФОП). Яскравим захід відбувся завдяки виступам творчих колективів.

Під час проведення фестивалю «Новорічні дива» проведено ряд конкурсів для закладів освіти району: на краще новорічне свято для дітей і кращу ігрову програму у районному ялинковому містечку біля виконкому районної у місті ради, на краще новорічне оформлення «Зимове мереживо» і кращий відеоролик-привітання з Новим роком мешканців міста, а також конкурс «Фішка року: новорічне казкове дерево з чарівного лісу».

Всього взяли участь у конкурсах 23 загальноосвітні, 26 дошкільних і 4 позашкільні  навчальні заклади, дитячо-юнацька спортивна школа. Загалом перші місця отримали 10 закладів освіти району, другі місця – 16, треті – 22.

На святі грамотами відділу освіти виконкому районної у місті ради та подарунковими сертифікатами від депутатського корпусу територіальної організації Політичної партії «Опозиційний блок» у Саксаганському районі було нагороджено десятку кращих: дошкільні навчальні заклади № № 194, 202, 234, Криворізькі загальноосвітні школи  № № 68, 120, Криворізьку спеціалізовану школу № 107 з поглибленим вивченням англійської мови, Криворізьку гімназію № 91,  Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп», Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях», Станцію юних техніків Саксаганського району.

Найкращим за підсумками всіх конкурсів районного новорічного фестивалю: самим активним, креативним, талановитим, результативним виявилися дошкільний навчальний заклад № 202 комбінованого типу та Криворізька гімназія № 91, яким вручено статуетки Гран-прі «Новорічні дива - 2018».

Вітаємо переможців та бажаємо усім натхнення на майбутнє!!!