Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як в Саксаганському районі відкривали головну ялинку!

22 грудня 2017 року, напередодні Новорічних і Різдвяних свят, у найказковішому Саксаганському королівстві, для дітей та всіх мешканців району було урочисто відкрито головне ялинкове містечко, де взяли участь понад 2000 чоловік.

Учасників районного заходу та всіх присутніх привітали та поздоровили з наступаючими Новорічними та різдвяними  святами голова районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович та народний депутат України Гальченко Андрій Володимирович.

Концертна програма закінчилася денним яскравим святковим салютом та пострілом з конфеті-гармати після чого всі бажаючі мали можливість взяти участь у конкурсах різноманітних локацій.

Площа перед виконкомом була представлена казковими містечками, де було безліч культурно-розважальних, спортивно-масових та благодійних заходів. Серед різноманітності  чарівних новорічних конкурсів програми, хочеться відмітити традиційну спортивно-розважальну естафету - «Стрічка перешкод для Дідів Морозів», в якій взяли участь 24 учні дев’ятих класів районних закладів освіти. За умовами конкурсу всі учасники обов’язково мали костюми Дідів Морозів і були розділені на дві команди. Естафета складалася з двох етапів. Першим завданням команд було складання двох ялинок з різних за розміром автомобільних скатів. Другим завданням було подоланням смуги перешкод з п’яти станцій та прикрашення вже збудованих імпровізованих ялинок святковою мішурою, кольоровими стрічками та ялинковим «дощиком».

Свіже повітря, початок шкільних зимових канікул, яскраві костюми, святковий настрій, спортивний азарт, жага до перемоги,  дружнє плече товариша по команді та гучна підтримка вболівальників, все це робило естафету видовищною та емоційною.

Від депутата Саксаганської районної у місті ради, представника політичної партії «Опозиційний блок» Резниченка Олексія Сергійовича, всі учасники спортивної естафети були нагороджені солодкими подарунками.

Тож, всіх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, миру, щастя та добробуту!

Захід був висвітлений телерадіокомпанією «Рудана».